Nieuws
Info  CD  Cabaret  Column  Nieuws  Archief  Gastenboek  Links


terug naar Nieuws

Actueel nieuws
Sjaak Bral, Mondo Leone, Karin Ten Cate en Sinterklaas in Verreck Zondagmiddag 5 dec.. a.s.
Agenda Februari 2008
Agenda Januari 2008
Agenda December 2007
Agenda November 2007
Agenda Oktober 2007
Agenda September 2007
Agenda Augustus 2007
Agenda Juli 2007
Verreck & Pleijsier in VARA's Roodshow.
Marcel columnist voor Nieuwe Revu
Marcel Verreck presenteert Zomerspijkers
Margo & Marcel getrouwd!
Marcel start met een column voor Ontbijtradio
Marcel maakt column voor Wraakfestival
Marcel Verreck op 23-12-05 met oudejaarsconférence op Yorin FM

Sjaak Bral, Mondo Leone, Karin Ten Cate en Sinterklaas in Verreck Zondagmiddag 5 dec.. a.s.

PAUL PLEIJSIER EN MARCEL VERRECK IN THEATER DILIGENTIA!!!!

Zondagmiddagsalon vol humor en actualiteit.

Juist wanneer de kale takken op het Voorhout zwiepen in de regen, en alles in de herfst op zijn ‘sterfst’ lijkt te zijn, dan is daar gelukkig...
'Verreck Zondagmiddag'.

Hagenaars Marcel Verreck en Paul Pleijsier, ooit winnaars van het Leids Cabaret Festival, brengen dit najaar hun sprankelende muzikale talkshow ‘Verreck Zondagmiddag’ in hun geboortestad en sleuren je met hun bonte en altijd verrassende zondagmiddagprogramma door de donkere najaarsdagen heen.
Verreck en Pleijsier nemen sprekend en zingend de actualiteit door en ontvangen een keur aan gasten uit de literaire, theatrale en muzikale wereld.
Tijdens deze speciale 5 december-aflevering zijn te gast:

cabaretier Sjaak Bral

zanger-filmer-verhalenverteller Leon 'Mondo Leone' Giesen

zangeres Karin Ten Cate

en natuurlijk... Sint-Nicolaas!


Lees hier het verslag van de aflevering van 7 november.

Kom naar Diligentia en vier met humor, muziek en een drankje het najaarszondagmiddaggevoel!
En wie dat wil, is voor het voetballen weer thuis.
Een verrassende en humoristische show!

zo 5 december in Theater Diligentia!

Natuurlijk is er ook De preek van de week, alsmede muziek en zang van Verreck & Pleijsier en een geopende bar. Rond 16.00 uur gaat de zaal open.
Aanvang 16.30 uur. RESERVEER NU!
De toegangsprijs is slechts € 10,-

De afgelopen jaren in theater Bellevue regen de hilarische zondagmiddagen zich aaneen met spetterende optredens van o.a Lebbis & Jansen, Fred Delfgaauw, Tommy Wieringa, Stijn Aerden, Henk Hofstede, coming star Stevie Ann, Gerard van Maasakkers, Thomas Verbogt, Vincent Bijlo, Najib Amhali, Leon Giesen, Patrick van den Hanenberg, Johannes van Dam, Janjaap van der Wal en Dichter des Vaderlands Driek van Wissen.

Lees het verslag van eerste aflevering op 24 oktober.

Lees ook de fijne recensie van de voorstelling van 5 november 2006 in Theater Bellevue in het Parool, geschreven door Merijn Henfling.


Het Parool, 6 november 2006

Simpele formule, fijne middag


AMSTERDAM - Zondagmiddag in de herfst, zo'n moment om binnen te blijven - helemaal als het zo heerlijk Hollands regent. Of zoals Dagmar in Kinderen voor Kinderen ooit zong: ''Vieze natte straten, een zondag om te haten.''
Marcel Verreck maakt in Theater Bellevue de donkere zondagmiddag weer draaglijk met zijn Verreck zondagmiddag, een wekelijks programma met eigen liedjes, columns en gasten uit het theater-, muziek- en literaire wereldje. Op gitaar begeleid door zijn oude theatermaatje Paul Pleijsier en met drie uiteenlopende gasten: dat is de simpele formule voor een aangename middag. ''Kom maar hier, want hier is het fijn,'' zingt hij in zijn openingsnummer. ''Hier is drank, liefde en kunst.''
Licht van toon, actueel en met een prettig tempo: Verreck is weer helemaal op zijn plek. Na zijn laatste cabaretprogramma in 2003 werd het beetje stil rond Marcel Verreck, tenminste in het theater. Tot vorig jaar: toen bedacht hij de zondagmiddagen in de benedenzaal van Theater Bellevue. Ze zijn wegens succes terug.
Verreck trapt af met een gesproken column waarin hij alle gebeurtenissen van de afgelopen week op een rijtje zet. Met als grote vraag: hoe kan het toch gebeuren dat het drie dagen moet duren voordat paarden in Friesland gered kunnen worden? Hij sneert wat naar politici, speelt wat met het publiek en kondigt Gerard van Maasakkers aan, zanger uit Budel die Nederland verovert. Fotograaf Bob Bronshoff vertelt over zijn boek met foto's van beste vrienden en acteur Marcel Musters over zijn nieuwste voorstelling met Mugmetdegoudentand. Verrecks interviews zijn prettig pretentieloos, en eigenlijk geldt dat voor het hele programma. Na een gezongen geschiedeniscanon (met vier instappunten!), gaan we goedgemutst de koude zondagavond in.

MERIJN HENFLING