Overzicht recent nieuws

 

Op zaterdag 13 april wordt Feest!, het nieuwste deel in de serie De zeven Deventer Moordzaken, gepresenteerd in boekhandel Praamstra op de Brink in Deventer.

Voorjaar 2019 werd Moordrivier genomineerd voor ‘Beste Overijsselse fictieboek van 2018’.(Winnaar werd Tommy Wieringa, met ‘De Heilige Rita’)

Op 9 maart 2018, aan de vooravond van de Boekenweek, verscheen mijn nieuwste boek: Moordrivier, een IJsselnovelle. Onderdeel van de reeks De 7 Deventer Moordzaken. Reeds in de Boekenweek werden in Deventer en omstreken minstens 600 exemplaren verkocht!

Mijn tiende boek, de spannende roman Deventersestraat  ligt vanaf 20 mei 2017 in de winkels! Zie hier. Evenals Aan lager walMoordopera en De laatste minuut, Toegift, de vier voorgangers in de reeks De 7 Deventer Moordzaken.

Het splinternieuwe Deventer Boekenballetje-gedicht 2018 én het Haags Boekenballetje-gedicht 2018 vind je op de pagina Verreck Vandaag.

Het feuilleton Haagse Liefde vind je hier. Andere nieuwe columns en artikelen in Den Haag Centraal in de rubriek Column.

De clip van Op de fiets van Verreck & Pleijsier staat op YouTube!

De clip van Straatwijsje van Verreck & Pleijsier staat op YouTube!

Ook het meest actuele nieuws over de muzikale talkshow Verreck Zondagmiddag in Theater Dakota tref je hier aan.

Lees de Kopstukken, geschreven portretten die ik maakte van 16 bekende Culturele Hagenaars.

Lees alles over mijn eerste literaire thriller Moordopera en hier over mijn (dubbel)boek Nog meer Straatwijs/Streetwise.